Drevené dvere oživia váš interiér

27. 03. 2019 | 09:03

Pohrajte sa s farbami

Drevené dvere vedia zladiť interiér a vizuálne prepojiť štýl. Pre túto úlohu je dôležité zvoliť správny materiál a farby. Taktiež tvar, druh dreva a jeho odtieň by mali byť zosúladené s ostatným zariadením a podlahou. Odporúčame nekombinovať viac ako 2-3 druhy dreva, lepšie je zvoliť jeden základný odtieň a meniť pri rôznych kúskoch iba intenzitu.

Zlaďte dvere s nábytkom a dostanete harmonický celok. Môžete na to využiť prirodzenú farbu dreva, ale aj širokú škálu voskov a moridiel. Tie máme dnes k dispozícii v rôznych farbách, pomocou ktorých namiešate ten správny odtieň.

Tvar a funkčnosť dverí je tiež na mieste zvážiť. Koľko priestoru potrebujete na otváranie? Chcete dvere s priesvitným alebo matným sklom? Chcete posuvné dvere, ktoré šetria miesto? Tie sa hodia napríklad z predsiene na chodbu.

Kreativite sa medze nekladú

Pri výbere štýlu sa kreativite medze nekladú. Ak máte svetlejší nábytok, môžete staviť na farebnú kombináciu bielej so svetlým drevom. Dnes sú obzvlášť populárne dvere v minimalistickom štýle s drevenými zárubňami vo farbe podlahy.

Ak máte doma tmavšie kúsky, masívne tmavé drevo s nádychom mahagónu bude to pravé pre vás.

Každému je blízky iný odtieň dreva, vo WSD vám vedia vyhotoviť nábytok v tej farbe, ktorá vyhovuje vašim požiadavkám a celkovému štýlu vášho obydlia.

Funkčnosť a praktickosť

Pri dverách zohladnite aj funkčnosť a praktickosť. Posuvné dvere sú skvelé, keď chcete šetriť priestor. Mohutné dvere zas zaberajú viac priestoru pri otváraní, ale pôsobia impozantne.

Dôležité je zvoliť aj materiál a farbu zárubne. Tá je tiež neodmysliteľnou súčasťou. Dvere môžete mať aj s priesvitným či matným sklom. Čo si len prajete.

Ponuka šitá na mieru

S WSD budete mať vysnívaný interiér, v ktorom sa budete cítiť jedinečne. Jedinečne preto, lebo bude navrhnutý vám na mieru.

Zrealizujte svoje fantázie spolu s nami! Vyhotovíme vám dvere a zárubne z toho najkvalitnejšieho materiálu. Vaše sny, naše riešenie.

Autor: vivantina vivantina