Prečo je nábytok na mieru ideálnou voľbou?

25. 10. 2019 | 07:10

Sériový nábytok, ktorý je možné zakúpiť v predajniach už hotový, je často nekvalitný, pretože nie každý z výrobcov používa na jeho výrobu kvalitné materiály. To sa následne prejaví jeho nižšou životnosťou. Pri nábytku na mieru sa však týchto problémov nemusíte obávať. Pripravili sme si niekoľko postrehov, ktoré vás presvedčia o tom, že nábytok na mieru je tou správnou voľbou.

Nábytok na mieru vyzerá podľa vašich predstáv

Nábytok na mieru sa všeobecne uprednostňuje pre svoju schopnosť prispôsobiť sa konkrétnym požiadavkám zákazníka, pokiaľ ide o rozmery, dizajn, či veľkosť. Pri tvorbe nábytku máte na výber každý prvok vrátane látok použitých v štruktúre, druhu látky, farieb a dokonca aj druhu prešívania, ktoré by ste chceli. Rovnako tak máte ako zákazník hlavné slovo pri funkčných aspektoch, ako napríklad množstvo zásuviek či dvierok na jednotlivých kusoch nábytku.

Výber materiálu je len na vás

V prípade, že ste sa rozhodli pre nábytok na mieru, tak máte hlavné slovo nielen pri detailoch, ale aj pri tom, z akého materiálu bude daný kus nábytku vyhotovený. Preto nebude pri výrobe problém použiť drevo či iný materiál. Vzhľad nábytku na mieru odráža vaše osobné módne cítenie a zároveň dáva miestnosti unikátny vzhľad.

Splenenie špeciálnych požiadaviek

Každý kus nábytku, ktorý je vyrobený na mieru, sa prispôsobuje vašim požiadavkám nielen po estetickej stránke, ale napríklad aj po zdravotnej. To znamená, že pri výrobe nie je problém zohľadniť napríklad to, že potrebujete konkrétnu výšku spacieho lôžka, či uprednostňujete zdravú tvrdosť sedenia na svojej sedacej súprave.

Kvalita a dlhá životnosť

Nábytok, ktorý je vyrobený na základe vašich požiadaviek, je vyrobený omnoho precíznejšie a s dôrazom aj na ten najmenší detail. Tieto faktory sa následne prejavujú na vysokej životnosti, ktorá môže byť vyššia až o niekoľko rokov v porovnaní so sériovo vyrábaným nábytkom. Tento aspekt je pre nás pri výrobe nábytku na mieru v Košiciach prioritou.

Autor: Števo Mačák